Retunering

  1. Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre en længere fortrydelsesret er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dages periode starter den dag hvor ordren er leveret. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

 

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen. Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail Kontakt@Smartu.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne). Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

 

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
  • Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.
  • Køb foretaget som erhvervsdrivende
  • Levering af varer, som på grund af deres natur bliver blandet sammen med andre varer ved leveringen, og ikke kan skilles af igen

 

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for fx meget store ordre.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 599 kr.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

 

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder)

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Varen sendes til:

Smartu.dk

Storkeløkken 51

5270 Odense N

Danmark

Vi modtager ikke pakker, som er afsendt på efterkrav.

Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops, udleveringsteder eller ligende.

Vi modtager kun forsendelser med GLS

 

  1. Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i software, materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Smartu.dk i rimelig tid efter du har opdaget fejlen.

Reklamationsretten dækker ikke fejl, som skyldes forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Smartu.dk dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Skulle det mod forventning, vise sig at produktet ikke er behæftet med fejl, forbeholder Smartu.dk sig retten til at opkræve og eller fratrække omkostningerne for returforsendelsen, i et eventuelt krediteringsbeløb.

Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

 

Returformular kan findes her

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Smartu.dk

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, hvis du ikke allerede har informeret os på anden vis.

 

Bemærk, at der ydes 12 måneders reklamationsret til erhvervskunder.